HTML

TESTLAB

A PC World Tesztlabor ügyes, de inkább bajos dolgai.

Címkék

7 (1) adobe (1) adolf (1) antivírus (1) apple (1) arcfelismerés (1) asus (1) blog (1) borzalom (5) buli (1) bz (1) cebit (3) ciki (1) corei7 (2) dilettáns (1) driver (1) duke (3) dvb t (1) egér (1) erotika (4) e mail (1) ferdítés (2) firefox (1) fordítás (1) gainward (1) geek (1) gyengeelméjű (1) here (3) hölgy (1) idiotizmus (2) install (2) intel (2) internet (4) iphoto (1) játék (1) kínai (1) levélszemét (1) logitech (1) matteo (5) média (2) metró (1) microsoft (1) mobil (1) mobilnet (1) mongolid (1) navigáció (1) netbook (1) notebook (1) online (4) ősmagyar (1) összeomlás (1) pc (2) photoshop (1) pr (1) profikvagyunk (3) quake (1) rendelet (1) review (1) sírás (2) spam (3) studio (1) számítógép (1) szép (1) szóvicc (4) testlab (1) teszt (2) törpe (1) törvény (1) tuning (1) vodafone (2) windows (1) xkcd (1) zimi (4) Címkefelhő

Legfrissebb...

  • fulton: Már át lett írva PCWorld.COM-ra és a főoldalon is eképpen említik: "Egy neves számítástechnikai ho... (2009.06.06. 17:44) A konkurencia is minket idéz
  • netsound: A felső szinten gyakorolt hozzá nem értés - hihetetlen károkat okoz. Nem tudom mi kerül többe. Kir... (2009.05.26. 10:04) Na, ettől aztán kihal a Spam!
  • Matteo_GS: Jajj de jópofa kép. :) Egyébként szerintem egészen addig nem kell parázni, amíg nem a Windows bezá... (2009.04.12. 10:26) De most komolyan: miért??
  • _Evet: Nekem is Vodafone mobilnetem van otthon és semmi probléma nincs vele. Azzal mentem le múltkor Pécs... (2009.03.31. 16:04) Re: Vodafone Mobil Internet - NOT!
  • _Evet: Érdemes még Zimire is figyelni, akinek az arca meg se rezzen. Egyébként köszönöm, srácok, köszönöm... (2009.03.09. 14:32) Amit nem akartál tudni...

PC World RSS

Nincs megjeleníthető elem

Best of... Spammer names (archívum)

2009.03.06. 15:44 :: BZ-PCW

Nos, ígéretemhez híven előbányásztam egyik előző blogomból a legsúlyosabb spammerneveket. Van, amihez kép is van, van, ami csak szemelvény, mindenesetre voltak szépek, el is morzsolok egy könnycseppet jól.

Figyelem, van explicit is, szóval proceed with caution, NSFW.

Az első kép egyfajta Stephen King - Clive Barker utánérzés is lehetne, nem csodálkoznék, ha horrorírói pályára készülő TestLab olvasóink most a múzsa homlokcsókjának megfelelő érzést élnének át, amint meglátják a következő nevet:

A következő képhez nem mernék kommentárt fűzni, csak rontana a név nagyszerűségén. Ilyen az, amikor új értelmet nyer az "I was looking for you" kezdetű levél:

A következők már csak gyűjtemény-szintűek, ellenben annak idején jókat szórakoztunk azzal, hogy valós személyiséggel ruházzuk fel a mindenféle spamrobotok által random kreált neveket. Íme pár gyöngyszem:

Napoleon Huffman - Mikor Mr. Huffmann körülnézett, nem látta a puha védőfalakat és az óvatos ámde határozott ápolószemélyzetet. Lelki szemei előtt csatasorba állt a francia hadsereg, így hát mellény-kivágásába rejtette a kezét és támadást vezényelt...

Donna Cowman - Szegény Donna, nem elég, hogy női keresztnév mögé hímnemű vezetéknév került, na de tehénember? Ez már kimeríti a biológiai káosz fogalmát...

Jesus B. Goss - Johnny B. Goode helyett immár egy identitáskereső Messiással fejezném be a mai körképet, jó éjszakát, gyerekek.

Svetoslav Kandimalla - A cseh anyától és bengáli apától származó Sveto bizonyára a szikh-cseh processzorbiznisz egyik atyja, legalábbis levelének témája ilyesmire engedett következtetni.

Amelie Hightower - Ha a vezetéknevet be kell mutatnom bárkinek, az műveletlennek tekintendő a nyolcvanas évek alámondásos VHS filmjei tekintetében. Amelie bizonyára Hightower őrmester leánya, ezáltal a drága szépség 2 méter 10 centi magas, kigyúrt és felsőelső fogai között két és fél perc szünet büszkélkedik.

Madeleine Turo - Szinte nókomment kategória, bár szegény Maddy talán sosem tudja meg, hogy magyar származású szülei miért mondogatják neki: "Ha fiú lettél volna, Rudolphnak neveztünk volna el" - aztán röhögés.

Emanuelle Kabbeman - A hölgyet kitiltották az összes nagynevű budapesti szállodából, pedig csak a nevét mondta be a recepciónál...


(Kommentben várunk ám mindenféle vicces vagy épp elborzasztó spammernevet, amive ti találkoztatok virtuális életetek során!)

Szólj hozzá!

Címkék: spam erotika here szóvicc

A bejegyzés trackback címe:

https://testlab.blog.hu/api/trackback/id/tr64985493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása